Fanien raivo lähti lapasesta – Ke$han faneilta satelee tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Ke$ha kirjautui aikaisemmin tänä vuonna vieroitushoitoon syömishäiriön ja alkoholismin takia. Tähden äiti syyttää poptähden ongelmista tämän tuottajaa Dr. Timberiä. Naisen mukaan tuottaja pakotti Ke$han laihduttamaan vaikka väkisin, mikä johti lopulta anoreksiaan ja bulimiaan.

Nyt Dr. Timberin kerrotaan saaneen faneilta tappouhkauksia aiheen tiimoilta. Los Angelesin viranomaiset pelkäävät TMZ-sivuston mukaan 40-vuotiaan miehen olevan vaarassa tämän saatua aggressiivisia viestejä Twitterin kautta. Poliisit yrittävät selvittää, kuka on jakanut Twitterissä Dr. Timberin kotiosoitetta ja puhelinnumeroa ja kehottanut ihmisiä tappamaan tuottajan.

Dr. Timberin kerrotaan haukkuneen poptähteä ”jääkaapin näköiseksi” ja painostaneen tätä laihduttamaan esimerkiksi huumeiden, syömättä jättämisen tai sormien kurkkuun tunkemisen avulla. Mies itse on kiistänyt syytökset.

Ke$ha, eli Kesha Sebert, on viettänyt viime päivät Timberline Knolls -keskuksessa Chigagon lähellä. Tähän mennessä laulajattaren ystävät ovat syyttäneet Ke$han tuottajaa, Dr. Lukea eli Lukasz Sebastian Gottwaldia tämän syöksykierteestä. Äidin mukaan syy ei ollut pelkästään miehessä. Tähti haki hoitoa saatuaan ennen joulua hermoromahduksen, jonka aikana hän myönsi kärsineensä bulimiasta vuodesta 2009 asti. Lähipiiri on ollut huolissaan viime aikoina myös tähden juopottelusta.