Televisiotulokas paljasti bikinikuntonsa rannalla – hyvältä näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Julissa Bermudez ei ole vielä kovinkaan tuttu näyttelijätär suomalaiselle yleisölle, mutta tulevaisuudessa hän voi hyvinkin lukeutua Hollywoodin a-sarjan tähtiin. Parhaillaan kovaa nousua julkkismaailmassa tekevä kaunotar kuvattiin nyt rannalla.

Paparazzit bongasivat Julissa Bermudezin esittelemässä kurvikasta bikinivartaloaan Miami Beachilla.

30-vuotias Julissa Bermudez on televisiotähti, joka syntyi Dominikaanisessa tasavallassa, mutta varttui New Yorkissa Yhdysvalloissa. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi viimeistään emännöidessään The Jersey Shore -ohjelmaa. Nykyisin hän tähdittää Adrienne Bailonin kanssa duon omaa realityohjelmaa Empire Girls: Julissa and Adrienne. Julissa on nähty urallaan myös neljässä elokuvassa.