Plastiikkakirurgi paljasti: ”Näiltä julkkiksilta asiakkaat haluavat näyttää”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monilla julkisuuteen päätyvillä henkilöillä on hyvät geenit ulkonäkönsä suhteen. Osa kuitenkin muokkaa itseään kirurgisesti, ja niin tekevät myös heidän faninsa. Kalifornialaisen Beauty Park Medical Spa -klinikan perustaja Jamie Sherrill paljasti äskettäin Daily Mail -sivustolle kauneusleikkausten halutuimmat julkkispiirteet.

Hänen mukaansa Jennifer Aniston ja Hugh Jackman kuuluvat ihailluimpiin tähtiin kasvonpiirteidensä osalta, sillä asiakkaat voivat käyttää jopa 100.000 dollaria näyttääkseen kyseisiltä tähdiltä. Vartalon suhteen tarina on eri. Monet naiset tahtovat plastiikkakirurgin vastaanotolla Gisele Bündchenin vartaloa, kun taas miehet vaativat itselleen Channing Tatumin treenattua kehoa.

Myös yksittäisiä ominaisuuksia ihannoidaan, sillä tällaisia operaatioita voi tehdä halvemmalla. Angelina Jolien huulet, Katy Perryn posliini-iho, Keira Knightleyn leulalinja ja Megan Foxin kissamaiset silmät ovat monien neitojen toivelistalla. Beyoncella on halutuin takapuoli, sillä naiset tuovat usein hänen kuvaansa näytille esitellessään esimerkkiä täydellisen peppuimplantin koosta.

Miehet haluaisivat leukalinjansa muistuttavan Robert Pattinsonin leukaa. He pitävät eniten Ian Somerhalderin jäänsinisistä silmistä ja niiden muodosta. Orlando Bloomin virheetön iho ja Leonardo DiCaprion poikamaiset poskipäät ovat niin ikään kaksilahkeisten toivelistalla.

Klinikan perustajan Jamie Sherrillin mukaan hän ei voi taata asiakkaille, että heistä tulee julkkisten kaksoisolentoja. Hän on kohdannut myös julkkisasiakkaita, jotka haluavat näyttää toisilta julkisuuden henkilöiltä. Nainen on auttanut 16-vuotisen uransa varrella muun muassa Kirsten Dunstin, Jennifer Love Hewittin ja Paris Hiltonin kaltaisia tähtiä säilyttämään raikkaan ulkomuotonsa.