Vuoden elokuvatapaukset videona – tunnistatko kaikki?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valkokankailla nähtiin viime vuonna jälleen suuri määrä uutuuselokuvia, joiden lajityypit vaihtelivat pienistä draamoista aina jättiläismäisen budjetin erikoistehostespektaakkeleihin. Nyt onkin hyvä aika katsastaa miltä elokuvavuosi 2013 näytti.

YouTube
YouTube

Youtuben Gen Ip -kanavalla julkaistiin seitsemän minuuttia kestävä videokooste, jolla tutustutaan vuoden 2013 elokuvatapauksiin. Upeasti leikatulla videolla nähdään pätkiä niin Nälkäpelin, Hobittin ja Man of Steelin kaltaisista spektaakkeleista, kuin pienemmän yleisön ja kriitikoiden suosikeistakin.

Videokooste on melko Hollywood-keskeinen, mutta siitäkin huolimatta kattava ja näyttävä läpileikkaus kuluneesta vuodesta. Lista kaikista videolla nähtävistä elokuvista löytyy Gen Ip:n blogista. Youtube-kanavalla on nähtävissä myös vastaavat koosteet edellisvuosien elokuvatapauksista.