Oksettava ystävänpäiväsuklaa – mukana häpykarvoja ja kuukautisverta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Länsimaissa on pakko myöntää se tosiasia, että Aasiassa taidetaan uusien innovaatioiden kehittäminen. Esimerkiksi Japanissa ei pelätä mennä aiheen kuin aiheen kanssa askelta pidemmälle. Niinkin tavallinen asia kuin suklaa voi muuntua helvetilliseksi kokemukseksi.

Ystävänpäivänä japanilaistytöt antavat ihastelemilleen pojille honmei choco -suklaapaloja. Neitokaiset ovat vieneet itse tekemisen termin äärimmäisyyksiin. Jos Twitter-palvelussa leviävä ”suklaataika” pitää paikkansa, makupalojen joukossa on kuukautisverta, sylkeä ja häpykarvoja.

Omintaiset ainekset varmistavat taian mukaan sen, että ihastus vastaa tytön rakkauteen. Japan Crush -sivusto käänsi japaninkieliset Naver Mato -sivuston twiitit englanniksi, minkä jälkeen ne ovat levinneet verkossa. Kyseessä voi myös olla rankka pila. Joka tapauksessa poikien kannattaisi tänä vuonna olla varuillaan, mikäli he saavat neitokaisilta itse tehtyjä suklaakonvehteja ystävänpäivälahjaksi.