Unelmien tyttöystävä selvitettiin – tässä tärkeimmät ominaisuudet!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka kaikilla miehillä on omat kriteerinsä unelmien naisten suhteen, on deittisovellus LOVOO määritellyt stereotypian maailman parhaimmasta tyttöystävästä. Kyselyyn vastasi 2.000 miestä ja vastausten perusteella koottin yksi tulos. Onnellinen on nainen, joka omaa seuraavat ominaisuudet, sillä hän on todellinen miesten kaataja.

Unelmien tyttöystävä on tummahiuksinen, hänellä on siniset silmät ja hänen täytyy lisäksi olla miestään lyhyempi. Ihannepituus kyselyn mukaan on 165 senttimetriä. Nainen ei missään nimessä saa olla nollakokoinen, mutta parhaiten tyttöystävän muottiin sopii 38-kokoinen neitokainen.

Ihannenaisella on myös isot rinnat, vähintään C-kuppikokoiset ja rinnanympäryksen tulee muuten olla siro. Plussaa on, jos neitokaisella on seksikäs aksentti tai murre, joka paljastaa hänen hauskan luonteensa. Monien yllätykseksi deittipalstan kyselyyn vastanneet miehet eivät pidä naisten tatuoinneista. Sen sijaan heidän unelmana on, että tyttöystävä työskentelee sairaanhoitajana, Femail First tietää.

Paketti paranee ulkopuolisista seikoista entisestään, jos nainen kuuntelee rock-musiikkia ja katselee mielellään urheilua, kuten jalkapalloa. Miehet arvostavat myös naisia, jotka eivät ole ronkeleita ruokansa suhteen vaan voivat mässäillä grilliruokaa ja kunnon pihvejä silloin tällöin. Kyytipojaksi ihannetyttöystävä valitsee valkoviiniä, joka on miesten mielestä seksikäs valinta.

Maailman ihanin tyttöystävä katsoo mielellään Games of Thronesia ja hänen lempielokuvansa on Dirty Dancing. Mitä vielä? No se, että totta kai upea tyttöystävä hallitsee myös auton käsittelyn ja hänen allaan hurisee jokin pieni ja söpö henkilöauto, kuten Mini Cooper. Miehet myös rakastavat naisia, jotka lukevat, käyvät ulkona ja matkustelevat – itsenäiset yksilöt vetävät polvet veteläksi.