Realitysarjan tuottaja käski jättämään morsiamen alttarille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realityjulkkis Heidi Montag juhlisti taannoin aviomiehensä Spencer Prattin kanssa hääpäiväänsä Meksikon Cabo San Lucasissa. Speidi-nimellä tunnettu pari meni samassa paikassa vuonna 2008 naimisiin. Oli kuitenkin lähellä, etteivät pariskunnan häät toteutuneet suunnitellusti.

The Hills -realitysarjan tuottajat olivat nimittäin vahvasti sitä mieltä, että Spencer Prattin olisi pitänyt katsojalukujen lisäämiseksi jättää Heidi alttarille. He olivat käsikirjoittaneet juonikulun, jossa mies pakenisi hääpaikalta Rolls Royce -autolla kameroiden seuratessa. Prattia painostettiin kovasti, mutta hän ei suostunut julkisuustemppuun, vaikka pari on muuten pelannut mediapeliä monessa tilanteessa.

Heidi Montagin siipan mukaan tilanne olisi ollut liian suuri pettymys häävieraille, minkä lisäksi hän pelkäsi Montagin isän reaktiota. Julkkispari paljasti asian Bethenny Frankelin juontamassa Bethenny-keskusteluohjelmassa.

– He sanoivat koko ajan, että perutaan häät. Heillä olisi ollut takaovi, josta pääsi Rolls Roycen kyytiin. Häät olisi voinut siirtää ja Heidi olisi voinut lähteä paikalta Laurenin kanssa. Tuottajien mukaan tilanne olisi mennyt hyvin. Muistutin heitä, kuinka moni ihminen lentäisi paikalle. Lisäksi tiesin, että Heidin isä kuristaisi minut, kommentoi Pratt lähetyksessä.

Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pari ei enää halunnut suostua tuottajien ehdottamiin julkisuustemppuihin, vaan toimia oman päänsä mukaan. Tämänkin jälkeen Speidi on onnistunut herättämään ärsytystä televisiossa. Pariskunta nähtiin taannoin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.