Näin piristät helposti kumppanisi päivää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ystävänpäivä kolkuttaa jo ovella, joten on aika pohtia niitä ihania asioita, joilla voi piristää oman rakkaan arkea. Toisen huomioimisen merkitystä ei voi painottaa liikaa. Your Tango -sivuston arkisen yksinkertaisilla vinkeillä kuka tahansa pystyy herättämään onnellisen hymyn tyttö- tai poikaystävän kasvoille.

1. Anna aito kohteliaisuus. Mieti, mistä todella pidät hänessä ja kerro se ääneen.

2. Kokkaa rakkaallesi hänen lempiateriansa. Olipa kyse tomaatti-vuohenjuusto-pizzasta tai makaroonilaatikosta, kun se on rakkaudella valmistettua – hyvä lopputulos on taattu!

3. Keitä hänelle aamukahvit. Pieni ja yksinkertainen ele voi tuntua toisesta hyvältä. Mausta kahvi sokerilla ja kermalla, ja jätä pieni suklaapala lautasen reunalle.

4. Anna pikkuasioiden olla. Tiskit tiskaamatta, roskat viemättä, vaatteita lattialla? Suhtaudu ymmärtäväisesti pieneen inhimillisyyteen ja unohduksiin.

5. Jätä kullalle käsin kirjoitettu suloinen viesti taskuun. Kun hän löytää sen, saattaa mieleen muistua romanttisia hetkiä kanssasi.

6. Anna rakkaasi saada viimeinen pala. Jos olette syöneet herkullista ateriaa, ja jäljellä on viimeinen pala suklaakakkua – ole epäitsekäs. Tuotat hyvää mieltä ja vältät kalorit.

7. Ole kiitollinen. Kun hän lopulta tiskaa tai laittaa esimerkiksi sinulle ruokaa, muista osoittaa kiitollisuutta. Arvostamalla sitä, mitä sinulla on, luot lisää hyvää suhteeseenne.

8. Suutele aina hyvästiksi. Kun lähdet töihin, tai eroatte hetkeksi eri teille kahvilakäynnin jälkeen, anna suudelma muistutukseksi rakkaudesta.

9. Yllätä kumppanisi säännöllisesti. Tuo kaupasta hänen lempijälkiruokaansa, käy ostamassa leffaliput hänen himoamaansa uuteen elokuvaan tai varaa hotelliyö kylpylästä vain teille kahdelle. Se on sen arvoista.

10. Anna anteeksi. Kun hän on mokannut isosti muista, että kyseessä on vain ihminen. Kultasi on yrittänyt parhaansa. Hän pitää sen mielessään, jos kykenet olemaan armollinen vaikealla hetkellä ja osoittamaan tukeasi kaikesta huolimatta.