Huh, tältä suudelma näyttää suun sisältä – ei kovin seksikäs näky

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suudelma on osoitus hellyydestä kahden ihmisen välillä. Joskus kadulla näkee pareja, jotka ovat uppoutuneet toisiinsa siinä määrin, että heille olisi hyvä etsiä oma huone. Intohimon pauloissa moni tuskin miettii toisten ajatuksia pusuistaan.

Imgur
Imgur

Nyt Imgur-kuvasivustolla on levinnyt otos suudelmasta suun sisältä ikuistettuna. Kuvassa nähdään punatut naisen huulet, jotka hyväilevät suutelijan huulia. Onneksi elämme teknologian aikakautta, jossa tällainen näky on mahdollista ikuistaa…

Is your kiss as sexy from a different pov?

Kerroimme äskettäin suuteluun liittyvistä nippelitiedoista. Sitä harrastavat ihmisten ohella muut eläinlajit, kuten simpassit ja bonobot. Hyvännäköisenä itseään pitävät miehet suutelevat mielellään enemmän, vaikka suutelu onkin yleisesti enemmän naisten aluetta. Lue koko artikkeli tästä.