Justin Bieber haluaa Selena Gomezin takaisin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieberistä on viime aikoina tehty syntipukki eksänsä Selena Gomezin ongelmiin. Parin erouutisen jälkeen kaunottaren uutisoitiin kirjoittautuneen arizonalaiseen päihdehoitolaan hoitoon liiallisen juhlimisen takia. Radar Online -sivusto väitti taannoin vetäytymisen johtuneen alkoholin ja huumeiden liikakäytöstä.

Mikäli uutinen pitää paikkansa, olisi Selena käyttänyt muun muassa kannabista ja Xanaxin kaltaisia reseptilääkkeitä. Tähden vanhemmat ovat syyttäneet tilanteesta Justin Bieberiä, koska nuorukaisella menee tällä hetkellä lujaa. Nyt Bieberin kerrotaan suuttuneen ex-tyttöystävänsä vanhemmille Ricardo Joel Gomezille ja Amanda Cornettille heidän tuomiostaan.

Popparin mielestä Selena Gomez saa syyttää vieroitushoitoon päätymisestä vain itsestään. Justinin ystävän mukaan 21-vuotias Disney-tähti oli todella kilpailuhenkinen ja halusi usein juoda poikaystävänsä pöydän alle heidän yhteisissä bileissään. Näyttelijätär-laulajatar poistui vieroitushoitolasta vain kahden viikon jälkeen ja hänen kerrotaan jo palanneen töiden pariin, uutisoi TMZ-sivusto.

Bieber on jo uudessa suhteessa malli Chantel Jeffriesin kanssa. Hän ei huhujen mukaan halua enää Selenaa takaisin, koska tämä on liian vaikea tyttöystävä. Bieberin setä kuitenkin väittää tiukasti, että asia on päinvastoin. Bieber odottaa uutta tilaisuutta kaunottaren kanssa.

– Miten itse reagoisit jos ensirakkautesi ei toimisi? Miltä sinusta tuntuisi jos suhde menisi pieleen ja siitä tulisi julkista, eikä sinulla olisi mitään mahdollisuutta käsitellä omia tunteitasi? Hän on vain hukassa oleva pikkupoika, jonka sydän on särkynyt, kommentoi Brad Bieber Star-lehdelle.