Kelly Brook esitteli naisten alusvaatteita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen glamourmalli Kelly Brook seurustelee parhaillaan Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Mies esiintyi sarjassa Tornado-nimellä. Pari vietti viimeksi aikaa Miamissa rantalomaillen, josta fanit saivat nähdä pilkahduksia Brookin Instagram-blogin kautta.

34-vuotias Kelly tunnetaan parhaiten maailmanlaajuisesti muodoistaan, ja nyt hänet nähdään New Look -alusvaatemalliston kuvissa. Rintava tähti kuuluu kotimaansa Britannian käytetyimpiin alusvaatemalleihin, ja hän edustaa terveempää naisihannetta langanlaihojen mallikollegoiden keskellä.

Brook on tehnyt paljon töitä myös mainosmallina. Hänet muistetaan muun muassa taannoisesta Axe Apollo-mainosvideosta, jossa hän on avaruustunnelmissa vähäpukeisena. Kellyn seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Hän oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.