Vessapila meni liian pitkälle – patonki päätyi väärään paikkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yleisistä vessoista löytyy silloin tällöin vähemmän miellyttäviä yllätyksiä, joista voi syyttää huonon hyegienian tajun omistavia ihmisiä. Harvempi kuitenkaan osaa odottaa löytävänsä vessanpöntöstä kokonaista leipää.

Reddit
Reddit

Reddit-yhteisöpalvelussa on levinnyt kuva ilmeisesti työpaikan vessasta, jonka pönttöön ilmestyneet kokonaiset patongit ovat saaneet Vince-nimisen miehen raivon partaalle. Vince on nimittäin päättänyt jättää leipäjekun tekijälle erittäin vihaisen viestin WC-tilojen seinälle.

– Jos saan kiinni sen, joka jättää leipää vessanpyttyyn, katkomme v**tu kätesi, viestissä lukee.

Vincen raivo on toki ymmärrettävää. Useat vessanpöntöt eivät todennäköisesti pysty vetämään kokonaista vaaleaa leipää viemäriin, eikä sen kalastelu vedestä paljain käsin ole varmastikaan mieluisaa puuhaa.