Terveellinen fitness-olut kauppoihin: ”Proteiinia ja antioksidantteja”

Fitness Viihdeuutiset · Stara.fi

Oluen tiedetään olevan pieninä määrinä terveellistä, mutta siitä huolimatta se kärsii melko huonosta maineesta. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa entisestään, sillä Kanadassa on lanseerattu terveellinen olut Lean Machine Ale. Sen on julkistanut VAMPT Brands -niminen yhtiö.

leanmachineale12022014

Palautusjuomana toimiva Lean Machine Ale on suunnattu erityisesti kuntoilusta pitäville fitness-henkisille aktiivisille ihmisille, jotka katsovat tarkasti mitä syövät ja juovat. VAMPT Brands kertoo oluen olevan terveellinen vaihtoehto tavallisille olutmerkeille, ja juomaa markkinoidaan sporttijuomana.

Oluessa on vain 0,5 prosenttia alkoholia, joten juopumistarkoituksessa Lean Machine Alea ei kannata ryhtyä juomaan. Alkoholin sijaan juomassa on runsaasti antioksidantteja ja seitsemän grammaa proteiinia, mutta vain 77 kilokaloria. Hintaa 24 tölkin ”mäyräkoiralla” on huimat 120 euroa, mutta toistaiseki hinta sisältää saman verran yhtiön osakkeita sekä hatun ja paidan.