Lisa Opie joogasi puistossa – paita tarjosi silmänruokaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria, kun osavaltioissa kruunataan omat missit, jotka taas kisailevat koko maan missitittelistä. Eräs missikaunottarista on Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka on myös Miss Nationwide. Nyt nuori kaunotar on kuvattu joogaamassa.

Lisa suuntasi Miami Beachilla rannan sijaan puistoon, jossa hän piti huolta vartalostaan joogaamalla ja venyttelemällä. Hänellä oli yllään löysä t-paita, joka tarjosi silminnäkijöille odottamatonta nähtävää.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusauksen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.