Perhe teki sairaalle äidille upean tervehdyksen – nenäliinat esiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chicagossa asuvalla perheenäidillä, Sharon Hartilla, todettiin taannoin veriryhmäsyövän tyyppeihin lukeutuva akuutti myelooinen leukemia. Onneksi 48-vuotiaalla naisella on hänen perheensä tukenaan, kuten koskettavasta sosiaalisessa mediassa parhaillaan leviävästä kuvasta ilmenee.

Kemoterapiahoidossa Rush Universityn sairaalassa oleva Sharon Hart sai lauantaina puhelun 14-vuotiaalta pojaltaan. Poika kehotti äitiään katsomaan ulos ikkunasta, jolloin tämä huomasi viereisen parkkihallin katolle ilmestyneen ilahduttavan viestin. Lumeen oli tehty iso teksti, jossa luki ”Hi mom”, eli ”Hei äiti”.

William-poika ja hänen isänsä Gary keksivät lähettää viestin Sharonille ollessaan parkkihallin kattokerroksessa. He huomasivat sen olleen juuri alas sataneen lumen peittämänä, ja päättivät jättää tervehdyksen rankasta hoidosta toipuvalle äidille. Myöhemmin naisen perhe tajusi myös muiden potilaiden huomanneen lumeen ilmestyneen viestin, jolloin he päättivät kirjoittaa lisää.

– Isän ideana oli kirjoittaa ”God bless you all”, ”Jumala siunatkoon teitä kaikkia”. Se ei kuitenkaan mahtunut katolle, joten siinä lukee ”God bless you”, ”Jumala siunatkoon teitä”, Williamin vahempi sisar Hannah Hart kertoi Chicago Tribune -lehdelle.

Sairaalan potilaat, heidän omaisensa ja hoitohenkilökunta otti viestin lämmöllä vastaan. Parkkihallin katolla ollut lumi on sittem