Sotshin kisakylässä riittää seksiä – urheilijoille jo 100 000 kondomia

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän Sotshissa on parhaillaan käynnissä talviolympialaiset, ja useilla urheilijoilla on epäilemättä kovat paineet mitalien voittamisen toivossa. Kuinka sitten urheilijat purkavat paineitaan? Tietenkin villin ja estottoman seksin avulla.

TMZ Sports -sivusto paljasti, että Sotshin olympiakylään on toimitettu yli 100.000 kondomia. Olympiakylässä asustaa noin 7.650 urheilijaa, joten ehkäisyvälineitä luulisi riittävän kaikille. Aivan turhaan kondomeita ei ole kuitenkaan varattu suuria määriä, eivätkä huhut urheilijoiden välisestä villistä seksistä olympialaisten kulissien takana ole tuulesta temmattuja.

Kultamitalin slopestyle-lumilautailussa voittanut yhdysvaltalainen Jamie Anderson paljasti nyt US Magazine -lehdelle, että matkapuhelimille tarkoitettu deittisovellus Tinder on ollut urheilijoiden – kuten hänen – ahkerassa käytössä olympiakylässä. Sovellus osoittautui Jamielle niin suureksi häiriötekijäksi, että hän päätti lopulta poistaa sen puhelimestaan.

– Tinderin käyttö olympiakylässä meni aivan uudelle tasolle. Pelkkiä urheilijoita joka paikassa. Olympiakylä oli täynnä urheilijoita, ja se oli hauskaa. Mukana oli melkoisia herkkupaloja, Jamie Anderson paljasti.

Hyväkroppaisten nuorten urheilijoiden ympäröimänä olemisen lisäksi runsaalle seksin harrastamiselle olympiakylässä on toinenkin merkittävä syy. Jamie Andersonin mukaan Sotshissa ei ole juurikaan tekemistä, ja aika on käynyt välillä todella pitkäksi.