Lasten suusta se totuus… Lapsilta hulvattomia deittailuneuvoja ystävänpäiväksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aikuiset usein monimutkaistavat asioita, jotka voivat olla todellisuudessa aivan simppeleitä. Sen takia varmaan todetaankin, että totuus tulee lasten suusta – tenavat kun eivät usein sanoissaan kiertele. Nyt lapsilta kysyttiin ystävänpäiväneuvoja aikuisille.

YouTube
YouTube

10-vuotiaat tytöt saivat vastata kysymyksiin, kun Drew ja Suzy istuivat heidän kanssaan sohvalle keskustelemaan ystävänpäivätottumuksista. Mies kysyi muun muassa pikkuneidoilta treffineuvoa. Hän kertoi käyneensä ulkona erään naisen kanssa viime viikolla.

Neito kertoi deiteillä inhoavansa perinteisiä treffejä, mutta pyysi kuitenkin Drew’n kotiinsa tapaamisen jälkeen. Pikkutyttöjen mielestä tämä tarkoitti sitä, että treffikumppani ei ollut vakavissaan hänen kanssaan, eikä mies pääsisi koskaan kavaljeeriksi tämän siskon häihin.