Mummot ja vaarit neuvovat – onnellisen parisuhteen salaisuus kiteytyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ennen vanhaan pariskunnat selvittivät erimielisyydet ilman eroja. Nykyisin kuitenkin puolet avioliitoista päätyy eropapereiden allekirjoittamiseen. Eroamisen syitä voi olla monia, mutta suurin lienee se, että ihmiset eivät osaa kunnioittaa kumppaniaan tarpeeksi. Nyt ikäihmiset jakavat suhdeneuvoja nuoremmille.

YouTube
YouTube

Kannattaa kuunnella tarkkaan, sillä YouTube-videolla esiintyvien tervaskantojen viisauksissa on todenperää. Vanhat pariskunnat opastavat yhdessäolemisen saloja kertomalla, että rakkaus säilyy kumppania arvostamalla. Suhteeseen kuuluu luottamus ja avoimuus, kun kaikista ongelmista ja vastoinkäymisistä voidaan jutella. Yhdessä kulkemalla voi selvitä kaikesta ilman, että sortuu toisen vähättelemiseen tai arvostelemiseen.

Irlannin Dublinissa ystävänpäivää silmällä pitäen kuvattu video on kaunis esimerkki siitä, mitä avioliitto parhaimmillaan on. Se on tasapainoista kumppanuutta ja onnellisuutta. Se on käsi kädessä kävelemistä ja vierekkäin nukkumista. Nuoret parit saattavat sortua liian suuriin odotuksiin, kun normaalisti onni on juuri niitä pieniä asioita. Videolla esiintyvät pariskunnat muistuttavat myös elämään kuuluvasta romantiikasta ja ihanista nautinnoista. Onnelliset parit ovat myös parhaimpia ystäviä.