Tältä Paul Walkerin viimeinen kokonainen elokuva näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisnäyttelijä Paul Walker menehtyi marraskuussa, kun häntä kyydinnyt Porsche ajautui suurella nopeudella puuhun ja räjähti palamaan. Auton nopeus törmäyshetkellä oli ruumiinavauksen mukaan yli 160 kilometriä tunnissa. Paul Walkerilla oli kuolinhetkellään työn alla lukuisia elokuvia, muun muassa Fast and Furious 7.

YouTube
YouTube

40-vuotias tähti ehti ennen kuolemaansa näytellä Brick Mansions -nimisessä elokuvassa, jonka traileri on nyt julkaistu. Ranskalaiseen District 13 -toimintajännäriin perustuvassa elokuvassa Paul Walker näyttelee poliisia, joka soluttautuu muureillä ympäröidyn vaarallisen slummin sisällä toimivaan jengiin saadakseen kiinni pahamaineisen rikollispomon. Brick Mansions -elokuvassa nähdään Walkerin ohella muun muassa räppäri RZA.

Paul Walker muistetaan parhaiten Fast and Furious, eli Hurjapäät, -elokuvasarjasta, jota hän tähditti Vin Dieselin kanssa. Mies näytteli myös elokuvissa Joy Ride, Aika rakkauden, Pinnan alla, Bobby Z ja Hours. Viime kuussa Paulin läheinen ystävä ja kollega Tyrese Gibson avautui Arsenio Hall Show -keskusteluohjelmassa tähden kuolemasta. Hänen mukaansa tragedia on vetänyt alati optimistisen miehen erittäin surulliseen tilaan.