Ystävänpäivän parodia: Sinkkutyttö anelee itselleen poikaystävää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ystävänpäivä on varsinkin muualla maailmassa erityisesti rakastavaisten aikaa, minkä vuoksi moni sinkku voi tuntea olonsa apeaksi sydänkoristeiden, kukkakimppujen ja romanttisten suklaarasioiden äärellä. Nyt juhlapäivästä on julkaistu oma sinkkuparodia.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään tyttö, joka laulaa Frozen-elokuvan Do You Want To Build A Snowman -kappaleen omalla tyylillään. Uusi versio kappaleesta on Do You Want To Be My Boyfriend? Videolla nainen yrittää epätoivoisesti jallittaa omakseen kadulla näkemiään komistuksia.

Täydellisen poikaystävän haku ei onnistu kuitenkaan ihan ilman kommelluksia, sillä neito muun muassa kaatuu maahan tanssiessaan. Hänen pakkomielteinen käytöksensä on omiaan karkottamaan miehet kauemmas. YouTube-video on kuin huonosta musikaalikohtauksesta.