Ystävänpäivätempaus pahasti pieleen: ”Naisilta suudelmia, mutta portsarilta…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ystävänpäivä innostaa paitsi rakastavaisia lemmiskelypuuhiin ja romanttisten iltojen suunnitteluun, myös pilailijoita uudenlaisten källien keksimiseen. Nyt verkossa on levinnyt eräs YouTube-pila, jossa mies pyytää ensisuudelmia huumorihengessä.

YouTube
YouTube

Niinkuin aina, kaikki eivät kuitenkaan pilailua ymmärrä. Lopputulos on tällä kertaa väkivaltainen, sillä suudelmia metsästävä mies ei ymmärtänyt pysyä vastakkaisessa sukupuolessa. Hän sattui kohtaamaan kadulla ravintolan homofobisen portsarin, joka suuttui pusun pyytämisestä.

Nuorukainen sai nyrkistä kasvoihinsa jutteluhetken päätteeksi. Kun vartijalle selitettiin, että kyseessä oli pila, hän kehotti riidanhaluisesti pilailijaa tulemaan uudestaan pyytämään suudelmia. Onneksi mies ymmärsi olla lähestymättä öykkäriä enempää.