Justin Bieberin vahanukke poistettiin supertähtien joukosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieber on vaihtanut hiljalleen tyyliään teinipopparista teiniräppäriksi ja mies on nähty viettävän aikaa muun muassa tunnettujen rap-artistien kanssa. 19-vuotias idoli on kuitenkin vielä monen listahittejä kuuntelevan teinitytön suosikkipoika, ja fanit ihailevat kaikkea mikä häneen liittyy.

Justin Bieber on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta paljon sellaista, mitä jotkut musiikkialan ammattilaiset eivät koe koko elämänsä aikana. Julkisuuden varjopuolet ovat konkretisoituneet etenkin alkuvuodesta, kun artisti on ollut enemmän tekemisissä virkavallan kuin musiikkibisneksen parissa. Nuorella miehellä on myös ollut legendaarisessa New Yorkin Madame Tussaudsin museossa oma vahanukke, mutta nyt se on jouduttu poistamaan.

Justin Bieber -kopiota ei ole poistettu pojan huonon maineen takia vaan siksi, että yli-innokkaat fanit ovat lääppineet nuken erittäin huonoon kuntoon. The Sunin mukaan kärsinyt nukke ei näytä enää esikuvaltaan ja museo suunnittelee uuden Justin Bieberin valmistamista. Bieberiä ihailevia tyttöjä saatetaan kieltää kuolaamasta uutta versiota pilalle.