Uskomaton addiktio – kaksoset riippuvaisia toisistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kaksosilla on vahvin mahdollinen tunneside mitä sisarusten välille voi koskaan syntyä. Vaikka kaksoset ovat erillisiä ihmisiä ja omia yksilöitään, saattavat he viettää koko elämänsä hyvin läheisinä.

YouTube
YouTube

TLC-televisiokanavan esittämässä My Strange Addiction -ohjelmassa nähdään nyt siskokset, joiden yhdessä oleminen menee ehkäpä asteen liian pitkälle. Kaksoset Amy ja Becky kertovat nimittäin olevan riippuvaisia toisistaan. 45-vuotiaat siskokset eivät ole olleet erossa kahteenkymmeneen vuoteen puolta tuntia kauempaa. Identtiset kaksoset pukeutuvat samanlaisiin vaatteisiin, ovat samassa paikassa töissä, asuvat saman katon alla ja jopa nukkuvat samassa makuuhuoneessa.Videolta selviää, että he myös puhuvat samaan aikaan.

Kaksosten riippuvuussuhde alkoi 20 vuotta sitten, ja nykyisin he jakavat kaiken. He punnitsevat jopa ruokansa tasan, jotta molemmat saavat varmasti yhtä paljon syömistä. Heillä kummallakaan ei ole koskaan ollut omaa huonetta, joten he ovat ikäänkuin kasvaneet yhteen kaikkia tapoja myöten. Riippuvuudesta on haittaa etenkin sosiaaliselle elämälle ja treffailemiselle, eikä kumpikaan ole koskaan ollut kunnon seurustelusuhteessa. Treffeilläkin käydään yhdessä.

Sisarukset yrittävät viettää televisio-ohjelmassa vuorokauden erillään ja molemmat tuntevat kuin heiltä puuttuisi puolet minästään. Monet ovat kummastelleet, että mitä naisille käy esimerkiksi silloin, kun toinen kuolee pois. Silti kummallakaan ei ole halua opetella yksin elämistä.