Parturi-kampaajan huono päivä – asiakasta saksilla rintaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parturi-kampaajat ovat siinä mielessä moniammatillisia henkilöitä, että hiusten leikkaamisen, värjäämisen ja kampausten teon jälkeen he joutuvat myös toimimaan elämäntarinoiden kuuntelijoina ja asiallisina asiakaspalvelijoina. Toisinaan penkkiin saattaa istahtaa hieman hankalampi asiakas.

YouTube
YouTube

Näin kävi hiljattain Kiinassa, jossa kampaamoon asiakas valitti hänen hiustensa huonosta leikkaamisesta. Mies ei ollut tyytyväinen lopputulokseen ja Bao-niminen kampaaja suuttui valituksesta niin kovasti, että tarttui saksiin ja ryntäsi päistikkaa asiakkaan päälle.

Hulluksi napsahtanut parturi puukotti asiakasta saksilla rintaan. Kampaajan muut työntekijät onnistuivat eristämään sekopäisen parturikampaajan viereiseen huoneeseen, mutta hän pakeni sieltä ennen poliisien tuloa. Tekijä on nyt saatu kiinni, eikä hän ehtinyt työskennellä liikkeessä kuin neljä päivää, Daily Mail raportoi. Sakset osuivat uhrin keuhkoon, ja hän toipuu leikkauksen jäljiltä sairaalassa.