Seksi parantaa suoritusta Sotshin olympialaisissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken, että Venäjän Sotshissa on jaettu taviolympialaisiin osallistuneille urheilijoille yli 100.000 kondomia. Olympiakylässä asustaa noin 7.650 urheilijaa, joten ehkäisyvälineitä luulisi riittävän kaikille. Voiko seksi sen sijaan auttaa heitä urheilusuorituksessa?

YouTube
YouTube

Asap Sciense vastaa nyt kaikkia kiinnostavaan kysymykseen hauskan videon kera. Ylimääräinen liikunta peiton alla suoritettuna saa varmasti ainakin urheilijoille paremman mielen. Puutteessa oleminen voi pahimmillaan aiheuttaa turhautumista ja aggressiivisuutta. Vaikka ennen väitettiin, että testosteronin tuotanto kasvoi seksilakon aikana, on uudet tutkimukset todistaneet juuri päinvastaista. Testosteronit auttavat urheilusuorituksissa.

Vaikka tavallinen seksi ei menekään liikunnasta, tuottaa se mielihyvähormoneja, jotka esimerkiksi toimivat kivunlievittäjinä. Seksi on kuitenkin yksilöllistä, jokaisen urheilijan on tunnettava itsensä ennen eroottisten leikkien suorittamista. Toisille seksi saattaa aiheuttaa huonompia suorituksia, mutta toisaalta sen tuottamat testosteronit ovat oiva apu esimerkiksi jääkiekossa. Voisiko joku lennättää Suomen jääkiekkojoukkueen tyttöystävät olympiakylään?