Simon Cowellin poika syntyi – nimeksi Eric isoisän mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simon Cowell ja seurapiirihenkilö Lauren Silverman ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa ystävänpäivänä kello 17:45. Vauva syntyi kaksi viikkoa etuajassa ja maailmaan saapui 2,9 kiloa painava poika.

Simon Cowell julkaisi ilouutisen Twitterissä ja lapsi ristittiin hänen edesmenneen isoisänsä mukaan Ericiksi. Nimestä päätettiin jo viime vuoden puolella ja nimiasia on hyvin tärkeä miljonäärille. Hänen isänsä kuoli vuonna 1999. Cowell kehaisi samassa twiitissä poikansa olevan terve ja komea. Lauren voi myös synnytyksen jälkeen hyvin ja pari on vastaanottanut useita onnitteluja lähipiiriltään, E! News uutisoi.

54-vuotias Simon Cowell tahtoo kertomansa mukaan olla hyvä isä, ja hänen mielestään se onnistuu vain kasvattamalla lapsi perheenä Lauren Silvermanin kanssa. Simonin mukaan jälkikasvu tulee puhumaan brittiläistä englantia siitä huolimatta, että tämän äiti on yhdysvaltalainen. Lähipiirin mukaan miljonääri-isälle on tärkeää, että hänen jälkikasvullaan on tasapainoinen koti ja hänen otaksutaan hiljentävän työtahtiaan viimeistään kuusikymppisenä ja ryhtyvän kokopäiväiseksi isäksi.

Laurenin äiti on julkisesti syyttänyt tytärtään hankkiutuneen tahallaan raskaaksi miljonääri-Simonille. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.