Conan O’Brien tutustui naisten G-pisteeseen: ”Missä se sijaitsee?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiotähti Conan O’Brien tunnetaan suomalaisten suosikkisetänä ja maatamme arvostavana keskusteluohjelman isäntänä. Kuten tiedetty, kokeilee Conan ohjelmassaan paljon asioita, mutta nyt studiossa mentiin pintaa syvemmälle.

Conan O'Brien
Conan O’Brien

Paikalle saapunut sekspertti tohtori Jennifer Berman opetti Conanille, missä naisten hyväilykeskuksen paras kohta, eli G-piste sijaitsee. Yllättäen nainen esitti presentaationsa autenttisen putken avulla, joka sai myös Conanin haukkomaan happea. Nainen tokaisikin lempeästi, että putki kuvastaa Conanin koolle sopivaa koloa.

Valitettavasti keskusteluohjelman isäntä ei tiennyt ennen näytöstä missä kohtaa G-piste sijaitsee, mutta Berman avuliaasti näytti sen kaikille kahdella sormella demonstroiden. Taannoin Conan naureskeli ohjelmassaan Mike Myersin vauvauutisille. Hän joutui itse huomion kohteeksi, kun hämmästyttävän yhdennäköinen ”kadonnut poika” Greg Keating otti videoviestillä yhteyttä vuosien jälkeen.