Justin Bieber kohuvideolla: ”Riisui naista hampaillaan – läimi paljaita peppuja”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Justin Bieberin mieltymys strippareihin ei ole tullut yllätyksenä. Tähti on nauttinut eksoottisten tanssijoiden läsnäolosta koko maailmankiertueensa ajan. Äskettäin hänestä levisi julkisuuteen bilekuva, jossa tähti imee ystävänsä stripparin rintoja.

Nyt Radar Online on paljastanut lisää poptähden bilekuvioista. 19-vuotias Justin Bieber päätyi valvontakameran videolle strippiklubilla Australian Queenslandissa viime marraskuussa. Materiaalilla hänen nähdään riisuvan naisten alushousuja hampaillaan ja läimivän neitokaisten paljaita peppuja. 12-minuuttinen video aiotaan myydä paloina medioille suurista summista. Siinä tähti esiintyy kahden yläosattoman stripparin seurassa.

TMZ-sivuston mukaan Bieber on äskettäin palkannut myös äitinsä ikäisen naisen esiintymään itselleen ja seurueelleen losangelesilaisella levytysstudiolla. Poppari sai juuri lopulliselta vaikuttavat pakit on-off-tyttöystävältään Selena Gomezilta. Sittemmin hänet nähtiin lomailemassa Chantel Jeffries -nimisen neidon kanssa. Kyseisen kaunottaren on epäilty yrittäneen myydä paljastustarinaansa lehdille rahasta.