Kissavideoiden kuningas on syntynyt – irokeesikatti villitsee verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelemme lähes päivittäin kissavideon, jossa on joko suloinen tai erityisen hauska kissaeläin. Parhaimpia videoita lienevät ne, joita lähetetään viraalina käyttäjältä toiselle. Yleensä yksinkertaiset videot ja yhdellä vitsillä varustetut taltioinnit uppoavat ihmisiin parhaiten.

YouTube
YouTube

Nyt näemme kissan, joak on varmasti legenda jo syntyessään. Videolla on oranssilla turkilla varustettu irokeesikissa. Lemmikkieläin ei tee koko minuutin aikana mitään muuta kuin nuku ja käännä päätään, mutta se pelkästään riittää tekemään tästä videosta niin loistavan. YouTube-käyttäjät ovat rakastuneet irokeesikissaan ja se on saanut lempinimekseen punkkarileijona.

Emme saaneet Staran toimituksessa selvitettyä, miksi kissalla on pysty harjamainen karvoitus päänsä päällä ja tuuhea puuhka rinnan ja kaulan päällä, mutta uskomme, että kissan turkkia on tarkoituksella trimmattu. Videon on julkaissut shironekoshiro-nimimerkki.