Nyt on kaikki nähty! Miehen lumityöt saavat epäilemään ihmiskunnan tulevaisuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken miehestä, joka jahtasi viisi minuuttia laserosoittimen valoa Bangladeshissa. Mies ei edes katsonut kertakaan ympärilleen selvittääkseen, mistä valo tuli. Sen sijaan hän jahtasi laserpistettä ämpärillä.

YouTube
YouTube

Nyt näemme nettivideolla toisen järjen jättiläisen, joka tekee lumitöitä Wal-Martin edustalla Yhdysvalloissa. Mies kauhoo lapiolla lunta ostoskärryyn. Tavalliseen ostoskärryyn, joka on siis samanlainen rautakehikosta valmistettu kärry kuin Suomessa nähdään. Lumi menee auttamattomasti kärryn läpi maahan.

YouTube-katsojat ovat veikanneet, että ehkäpä mies esimerkiksi puhdistaa ostoskärryjä lumen avulla. Ensikatsomalta video saa kuitenkin pyörittelemään päätään ja epäilemään ihmiskunnan tulevaisuutta.