Pesukarhu kohtasi kuplamuovin – seuraus olisi pitänyt arvata

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toiset ihmiset ovat koukussa kuplamuovin paukutteluun. He poksauttelevat kuplia aina kun siihen on mahdollisuus ja toiset jopa ottavat kisaa siitä, kuka tuhoaa kuplamuovia nopeiten yksi rasahdus kerrallaan.

YouTube
YouTube

Helpoiten kuplamuovin saa rätisemään, kun sen pyörittää tiskirätin tavoin kierteelle. Nyt verkossa nähdään pesukarhu, joka on ilmeisen koukussa kuplamuovin poksauttelemiseen. Eläimen herkeämätön huomio menee ilmatäytteisen muovin tuhoamiseen. Kaikki tietävät, että kuplamuovia on yksinkertaisesti poksauteltava niin kauan, kun palassa on jäljellä ilmaa.

Suloinen otus käyttää poksautteluun molempien tassujensa lisäksi kuonoaan ja touhu tuntuu olevan hyvin mieluisaa. Pesukarhut ovat alun perin Pohjois- ja Keski-Amerikasta kotoisin oleva laji, jota on yritetty istuttaa myös Suomeen 1900-luvun alussa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Joissakin maissa pesukarhuja pidetään lemmikkieläiminä.