Snoop Lion julkaisi videopeliteemaisen musiikkivideon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg tunnetaan nykyisin myös nimellä Snoop Lion ja Snoopzilla. Artisti tekee Snoopzilla-nimellä funk-pohjaista musiikkia, ja käyttää Snoop Lion -nimeä tehdessään reggae-tyylistä materiaalia.

Ensi kesänä Blockfesteillä Tampereella esiintyvä Snoop Lion on julkaissut musiikkivideon Reincarneted-levyllä kuultavasta Get Away -kappaleesta. Videon teema on jokseenkin yllättävä, sillä se on saanut inspiraationsa Nintendon Pokemon-peleistä ja muista 8-bittisistä videopeleistä. Videolla muun muassa tavataan Snoopin Pokemon-versio Supalion.

Snoopzillan ja Dam-Funkin 7 Days of Funk -yhteislevy ilmestyi 10. joulukuuta. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko räppäri käyttämään Snoopzilla-nimeä myös jatkossa. Mies on tehnyt viime aikoina runsaasti yhteistyötä lukuisten eri tyylilajeja edustavien artistien, kuten Miley Cyrusin, Eddie Murphyn ja Rita Oran kanssa.