Muistatko tosielämän krokotiilimiehen? Tässä parhaat palat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Krokotiilimiehenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Steve Irwin kuoli kohtalokkaaseen keihäsrauskun hyökkäykseen kuusi vuotta sitten. Krokotiilimiehen fanit muistelevat legendaa vieläkin, ja nyt yksi heistä on tehnyt miehelle oman tribuuttinsa.

YouTube
YouTube

Melodysheep-nimimerkki on julkaissut YouTubessa videokoosteen Steve Irwinin uran parhaista paloista musikaalisessa muodossa. Videolla nähdään uhkarohkean seikkailijan ja pelottavien eläinten kohtaamisia kolmen minuutin ajan.

Steve Irwinin kuolema taltioitiin taannoin myös televisiokameroilla, ja julkisuudessa väännettiin kättä materiaalin julkaisemisesta. Sittemmin kuvamateriaali on tuhottu. Irwinin vaimo Terri sai nauhat haltuunsa, kun tapausta tutkinut poliisi ei niitä enää tarvinnut. Vaimo halusi varmistaa, etteivät hänen miehensä viimeiset hetket koskaan vuotaisi internetiin ja hän tuhosi nauhat omakäteisesti.