Totuus on tarua ihmeellisempää – 80 prosenttia nuorista on sinkkuja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kevään tullen ihmisten hormonit alkavat hyrrätä ja kumppania etsitään tositarkoituksella. Lintujen lirkutellessa myös ihmiset alkavat kujeilemaan omaa rakkautta metsästäen. Ainakin valinnanvaraa sinkkumarkkinoilla luulisi riittävän, sillä tuore tutkimus paljastaa nuorten aikuisten viihtyvän hyvin ilman kumppania.

WCAX-uutiskanava julkaisi tutkimuksen, jonka mukaan 80 prosenttia yhdysvaltalaisista 15–25-vuotiaista nuorista on sinkkuja. Heistä kolmasosa etsii aktiivisesti seuraa netin treffipalveluista ja kymmenen prosenttia on aikeissa testata online-deittailua. Tutkimuksen toteuttanut InSites Consulting haastatteli kyselyssä 3.485 nuorta.

Samassa kartoituksessa selvisi, että nämä nuoret pitävät seksiä viidenneksi suosituimpana vapaa-ajan toimintana, vaikka he eivät olekaan vakituisessa parisuhteessa. Sekstailun edelle menivät kuitenkin netissä surffaileminen, musiikin kuunteleminen, kavereiden kanssa hengaileminen ja videopelien pelaaminen. Lisäksi 38 prosenttia vastanneista myönsi lähettäneensä alastonkuvansa toisen ihmisen nähtäväksi.