Olympiatulta tarjottiin kadulla taviksille – odottamaton seuraus videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi tämän hetken suurimmista puheenaiheista on epäilemättä Sotshissa parhaillaan käynnissä olevat talviolympialaiset. Yksi merkittävimmistä olympialaisten perinteistä on olympiatulen kantaminen. Soihtua kuljetetaan toisinaan isäntäkaupunkiin pitkienkin matkojen verran.

YouTube
YouTube

Mutta miltä tuntuisi, jos aivan tavallisena päivänä kaupungilla sinua vastaan juoksisi olympiatulta kantava urheilija, joka pyytäisi apuasi sen toimittamiseen perille? Tämä kysymys on pyörinyt Youtuben Improv Everywhere -kanavan uuden videon tekijöiden mielessä. He päättivät kokeilla, miten New Yorkin asukkaat suhtautuvat, kun heitä pyydetään toimittamaan olympiatuli perille hurraavan yleisön seuratessa vierestä.