Teinipoika pilaili 14-vuotiaan tyttöystävänsä olevan raskaana – isän raju reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimpien teini-ikäisten lasten vanhempien pahimpiin painajaisiin lukeutuu se, että jälkikasvu on onnistunut joko itse hankkiutumaan raskaaksi tai laittamaan jonkun toisen onnekkaan nuoren raskaaksi.

YouTube
YouTube

Nyt Eman Kellam -niminen Iso-Britanniassa asuva nuori mies päätti kokeilla, miten hänen isänsä reagoisi kuullessaan tämän kaltaisia uutisia. Pilan tulokset nähdään Youtuben EmansBlogs-kanavalla jaetulla videolla.

16-vuotias poika kertoo varovasti saattaneensa 14-vuotiaan tyttöystävänsä raskaaksi, mikä saa hänen nigerialaisen isänsä pelihousut repeämään totaalisesti. Eman joutuu paljastamaan isälleen tämän joutuneen piilokamerapilan kohteeksi siinä vaiheessa, kun tämä uhkaa antaa hänelle luudanvarresta.