Juoksija, tiedätkö millainen juoksijatyyppi olet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi suosituimmista urheilumuodoista on juokseminen, joka on tehokas tapa nostaa kuntoa, vahvistaa sydäntä ja kehittää hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Lenkkipoluilla näkee monenlaista juoksijaa ja hölkkääjää, ja nyt nämä eri kuntoilijatyypit ovat päässeet yhdelle videolle.

YouTube
YouTube

Bang Ong on ladannut verkkoon hauskan videon, jossa esitellään eri tyyleillä eteneviä juoksijoita. Ensimmäisenä näytetään hölkkäävä mies, joka pysähtyy kesken kuntoilemisen napsaisemaan itsestään valokuvan nettiin. Täytyyhän sitä kertoa kavereillekin, jos on pannut lenkkitossut jalkaan. Toinen juoksijatyyppi on jatkuvasti höpöttävä lenkkikaveri, joka purkaa kaikki tuntojaan ulkoilman harrastuksessa taukoamatta.

Kesäisin näkee myös ilman paitaa juoksevia uroksia, joiden iho kimaltelee auringonvalossa hikipisaroiden takia. Entäpä ne juoksijat, jotka hölkkäävät muissa ihmisissä ”tappituntumalla”? Todella ärsyttäviä, sanoisi moni. Joskus pururadalla saattaa joutua myös tilanteeseen, jossa toinen juoksija ryhtyy väkisin kilpailemaan. Kaikista inhottavin juoksija on kuitenkin muilta tien tukkiva kuntoilija.