Unelmaduuni tarjolla – ansaitse kylpemällä nuudeleissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suosituin internetin osto- ja myyntipalsta Craigslist hauskuuttaa tavallisia ihmisiä usein kummallisilla ilmoituksillaan. Palstalla on myyty käytettyjä raskaustestejä, polkupyörältä näyttävää aikakonetta ja haettu pikaruokalassa pieraissutta naista. Nyt etsinnässä on kokeellinen kylpijä.

Craigslist
Craigslist

Dallasin Craigslistille on nyt julkaistu ilmoitus, jossa etsitään vapaaehtoisia kylpemään keitetyllä nauhamakaronilla täytetyssä ammeessa. Kylpyhetkestä saa 20 dollarin palkkion, ja sen voi suorittaa omassa rauhassa yksin ja uimapuku päällä.

Ainoastaan asuntoa vastapäätä oleva naapuri ottaa suorituksesta aikaa sen perusteella, koska kylpijä menee taloon sisään ja tulee sieltä ulos. Ilmoituksessa pyydetään, että kylpyhetkeen osallistuva ei toisi omia kastikkeita mukanaan, sillä keitetyt makaronit on tarkoitus hyödyntää myöhemmin päivällisellä.

Ilmoitus on todella kummallinen, mutta ei jostain syystä yllätä, vaikka sen tarkempaa tarkoitusta ei tiedetäkään. Kaikki Craigslistiä seuranneet tietävät, että palstalla voi tulla vastaan lähes kaikkea mitä maailma pitää sisällään. Kerroimme äskettäin kuvallisesta etsintäkuulutuksesta, jossa etsittiin dinosaurukseksi pukeutunutta naista. Ilmoituksen jättäjä oli nähnyt kuvan aiemmin netissä ja rakastui hahmoon.