Kate Upton avaruuden rajamailla – bikinimuodot painottomassa tilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Sports Illustrated -lehden 50-vuotisjuhlanumeron kannessa komeilee Kate Upton. Viime kuussa kerroimme hänen olleen mukana erikoisissa bikinikuvauksissa, jotka toteutettiin avaruuden rajamailla lentokoneessa.

Nyt kuvaussessiosta on julkaistu sekä videota että valokuvia, joissa kaikissa Kate Upton nähdään leijailemassa ilmassa painottomassa tilassa – tietenkin bikineissä.

Sports Illustrated
Sports Illustrated
Sports Illustrated
Sports Illustrated
Sports Illustrated
Sports Illustrated

kateupton19022014

Pari vuotta sitten Sport Illustrated -lehden uimapukunumerosta ihmisten tietoisuudeen pongahtanut Kate Upton on yhdysvaltalainen naapurintyttömäisyydellään hurmaava mallitulokas. Hänen näyttävimpiin töihinsä lukeutuu Vanity Fair -lehden 100-vuotisjuhlanumeron kansi. Neito seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.