Lisa Opie nautiskeli Miamin rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria. Heihin lukeutuu myös Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka valittiin myös Miss Nationwide -tittelin saajaksi vuonna 2014. Taannoin kaunotar kuvattiin Miamissa esittelemässä kuinka kännykkää kuljetetaan bikineissä.

Nyt kameraa rakastava Lisa Opie on jälleen kuvattu nauttimassa Miami Beachin auringosta. Mallintöiden tekemisen ohella Vizcaya-vaatemerkille uimavaatteita suunnitellut neitokainen nähtiin punaisissa bikineissä, joiden voisi olettaa lukeutuvan hänen omaa kädenjälkeään olevaan mallistoon.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.