Anne bongattiin rannalla – tässäkö täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen mallikaunotar Anne V, eli Anne Vyalitsyna, seurustelee tällä hetkellä skottilaisen DJ Calvin Harrisin kanssa. Aiemmin hän deittaili Maroon 5 -yhtyeen keulahahmoa Adam Levineä kahden vuoden ajan. Viime aikoina Anne on keskittynyt mallintöihin.

Nyt Anne V on viettänyt aikaansa auringonottopuuhissa Miami Beachilla. Bikineissä keikistellyt kaunotar huomattiin rannalla varmasti. Toivottavasti hänelle ei käynyt tällä kertaa yhtä köpelösti kuin viime vuoden lopulla, jolloin hän poltti takapuolensa auringossa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Lääkäriperheen 27-vuotias lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.