Egotrippi kiertueelle uuden rumpalin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä laajamittaisen 20-vuotisjuhlakiertueen tehnyt Egotrippi jatkaa keikkailua keväällä ja kesällä. Kevään kiertueella nähdäänkin ensimmäistä kertaa yhtyeen uusi rumpali Risto Niinikoski.

Alkukevään yhtye on viettänyt treenikämpällä harjoitellen sekä säveltäen uutta materiaalia. Tammikuussa yhtye vietti myös viikon Hollolan Petrax-studiolla, jossa äänitettiin uusia kappaleita tulevalle levylle. Egotripin kitaristi-laulaja Knipi odottaa keikkoja innolla.

– On innostavaa mutta samalla jännittävää lähteä keikoille uuden jäsenen kanssa. Olemme harjoitelleet ahkerasti ja palaset ovat tuntuneet loksahtavan kohdalleen enemmän kuin hyvin. Olen varma, että olemme keväällä ja kesällä elämämme vedossa, sanoo Knipi.

– Kevään keikoilla aiomme soittaa tunnetuimpien kappaleidemme lisäksi monia sellaisia biisejä, joita viime syksynä syystä tai toisesta jäi soittamatta. Myös muutamia uusia kappaleita on tarkoitus kokeilla ensimmäistä kertaa livenä.