Perheenäidin karmaiseva virhe – kuvasi lapsia videolle ajaessaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa on lukuisia videoita, joissa vanhemmat ottavat takapenkillä istuvista lapsistaan videokuvaa autolla ajaessaan. Idea on sinänsä hellyttävä – autoradion musiikin tahdissa heiluva pikkupirpana lienee monen mielestä söpö.

YouTube
YouTube

Ongelma on vain siinä, että jos kuski kuvaa videota, kuka keskittyy ajamiseen? Nyt eräällä YouTube-videolla nähdään lopputulos tilanteelle, joka ehkä opettaa vanhempia olemaan kuvaamatta mitään kamerakännykällään, kun he yrittävät ajaa autoa.

Tenaviinsa keskittyvä äiti ajaa nimittäin kolarin. Kaikki autossaolijat säikähtävät, mutta onneksi kukaan ei loukkaannu vakavasti. Kyseinen perheenäiti miettii varmasti seuraavan kerran kahdesti ennen kuin lähtee leikittelemään kamerakännykällä auton ratissa.