Ensiapumainos tihkuu seksiä – oli liikaa poliiseille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksi myy, se ei ole mikään uutinen. Eroottisella kuvastolla voi helposti herättää ihmisten huomion. Nyt espanjalaiset poliisit ovat saaneet nähtäväkseen ensiapukurssilla tavallista ronskimman elvytysvideon.

YouTube
YouTube

Super-Sexy CPR -videolla nähdään nimittäin toisiaan elvyttäviä alusvaatemalleja. Kanadalaisen Fortnight-alusvaatemerkin luomalla videolla oli mitä ilmeisimmin tarkoitus tuoda hieman huumoria oppitunnille. Kaikki poliisit eivät kuitenkaan pitäneet materiaalivalinnasta, ja osa valitti asiasta. Nähtävästi kahden kuuman blondin toisilleen antama suusta-suuhun-tekohengitys oli liikaa.

– Tämä ei tunnu minusta hyvältä tavalta opettaa elvytystä. Se on yksinkertaisesti seksististä, kommentoi eräs naispoliisi Daily Mirror -lehdelle.

Jacan kaupungin poliisilaitoksella tutkittiin asiaa ja selvisi, että videota oli aiemmin esitetty kursseilla ilman mitään ongelmaa. Aragonin poliisilaitos kuvaili videon esittämistä epäpäteväksi toiminnaksi. Sitä ei aiota enää esittää uudestaan poliisikurssilla.