.

Ensiapumainos tihkuu seksiä – oli liikaa poliiseille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksi myy, se ei ole mikään uutinen. Eroottisella kuvastolla voi helposti herättää ihmisten huomion. Nyt espanjalaiset poliisit ovat saaneet nähtäväkseen ensiapukurssilla tavallista ronskimman elvytysvideon.

YouTube
YouTube

Super-Sexy CPR -videolla nähdään nimittäin toisiaan elvyttäviä alusvaatemalleja. Kanadalaisen Fortnight-alusvaatemerkin luomalla videolla oli mitä ilmeisimmin tarkoitus tuoda hieman huumoria oppitunnille. Kaikki poliisit eivät kuitenkaan pitäneet materiaalivalinnasta, ja osa valitti asiasta. Nähtävästi kahden kuuman blondin toisilleen antama suusta-suuhun-tekohengitys oli liikaa.

– Tämä ei tunnu minusta hyvältä tavalta opettaa elvytystä. Se on yksinkertaisesti seksististä, kommentoi eräs naispoliisi Daily Mirror -lehdelle.

Jacan kaupungin poliisilaitoksella tutkittiin asiaa ja selvisi, että videota oli aiemmin esitetty kursseilla ilman mitään ongelmaa. Aragonin poliisilaitos kuvaili videon esittämistä epäpäteväksi toiminnaksi. Sitä ei aiota enää esittää uudestaan poliisikurssilla.

Uusimmat

.