Grumpy Cat oli messujen supertähti – fanit jonottivat yhteiskuviin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetin suosittu myrtsi kissahahmo Grumpy Cat on saanut miljoonia faneja ensiesiintymisensä jälkeen. Omistaja Tabatha Bundesen on onnistunut kääntämään menestyksen rahakkaaksi bisnekseksi.

New Yorkin lelumessuilla esiteltiin kissan uusi lelu-, vaate- ja sisustustavaramallisto. Kaksivuotias Grumpy Cat, eli tuttavallisemmin Tardar Sauce, joutui jälleen huomion keskiöön. Eläin suhtautui ympärillään parveileviin faneihin itselleen tyypillisellä tylyydellä. Kissaa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa, ja sen voi huomata tilaisuudesta kuvatulla YouTube-videolla.

Ennen Grumpy Catin suursuosiota omistaja Tabatha Bundesen työskenteli Red Lobster -ravintolassa. Lelukrääsän ja kissan oman elokuvan myötä naisen tavallinen elo lienee menneisyyttä, ja hänkin voi kehrätä matkalla pankkiin. Emännän mukaan lemmikkikissa on luonteeltaan varsin säyseä sen pelottavasta kestoilmeestä huolimatta.