GTA-pelissä hämmentävä tilanne – autot yrittivät listiä pelihahmon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai viime syksynä jatkoa GTA V -pelin muodossa. Osa pelaajista on tahkonnut jo uusinta versiota niin paljon, että ovat löytäneet pelistä omia pelitilojaan.

YouTube
YouTube

YouTubeen on nyt ladattu video hieman toisenlaisesta GTA-pelistä, jossa autot on ohjelmoitu raivohulluiksi ihmistappajiksi. Ajoneuvot kaartelevat ja kurvailevat pelissä ympäriinsä ja yrittävät kirjaimellisesti saada pelihahmon hengiltä. Pelikenttä on ihmishuutojen ja auton moottoriäänien täyttämä.

GTA-peleistä on kautta aikojen löytynyt monenlaisia cheateja, jotka aktivoidaan monimutkaisilla näppäinyhdistelmillä. Tässä videossa nähdään kuitenkin aktiivisena Carmageddon-modaus.

Peliä myytiin ensimmäisen vuorokauden aikana 800 miljoonalla dollarilla ja myynti ylitti kolmen vuorokauden jälkeen miljardin dollarin rajan. Vaikka miljoonapelit on hiottu viimeistäkin piirua myöten, saattaa niissä joskus esiintyä virheitä. Kerroimme taannoin GTA V -pelin japanilaisessa versiossa ilmenneestä virheestä, jossa hahmo muuttui nuoresta naisesta vanhaksi mieheksi.