Poliisi partioi Justin Bieberin talon edustalla: ”Hän ei ole eläintarhan asukki!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin kanadalaisen poptähti Justin Bieberin uutisoitiin suunnitelleen itselleen uutta Bizzle-räppinimeä. Mies vaihtoi vastikään Instagram-nimensä kyseiseen muotoon. Samaisena iltana hän oli studiossa hiphop-tähti T.I.:n kanssa, mikä vihjaa uuden materiaalin teosta.

Nyt Bieberin Atlantasta vuokraamalle talolle on lähetetty poliisipartioita, jotta ihmiset antaisivat tähden elää rauhassa. Poppari vuokrasi rakennuksen rap-moguli Dallas Austinilta kolmeksi kuukaudeksi. Sandy Springsin poliisilaitos halusi varmistua, että rauha säilyy asuinalueella supertähden muuton jälkeenkin.

TMZ-sivuston mukaan virkavallan edustajat partioivat paikalla yötä päivää, jotta luvattomista alueella liikkujista päästäisiin eroon. Poliisipäällikön mukaan Justinin Calabasasin kodin naapuriongelmista ollaan paikan päällä hyvin tietoisia, eikä poptähdeltä siedetä yhtään huonoa käytöstä. Poliiseilta tuli nuorukaiselle kuitenkin myös myötätuntoa.

– Hän ei ole eläintarhan asukki! Kommentoitiin laitokselta.

Äskettäin 19-vuotias Justin Bieber päätyi valvontakameran videolle strippiklubilla Australian Queenslandissa. Materiaalilla hän riisui naisten alushousuja hampaillaan ja läimi neitokaisten paljaita peppuja. 12-minuuttinen video aiotaan myydä paloina medioille suurista summista. Siinä tähti esiintyy kahden yläosattoman stripparin seurassa.