Wolverine-kissa silppuaa kynsillään kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissavideoiden eliittiin kuuluvat taltioinnit, joissa esitellään kissojen toiminnallista luonnetta tai suloista ulkonäköä. Yleensä mirrit hauskuuttavat netissä etenkin ankean päivän keskellä pelkästään sillä, että ne ovat niin – no, kissoja.

YouTube
YouTube

Nyt nähdään Kaipo Jonesin luoma vauhdikas Wolverine-kissavideo. Ryhmä-X -sarjakuvissa esiintynyt Wolverine tunnetaan etenkin upeista kynsistään. Nyt esiteltävällä videolla on tavallinen kotikissa, tosin sille on luotu minielokuvaa varten jälkikäsittelyllä upeat ja terävät kynnet, jotka saavat huomattavaa tuhoa aikaiseksi. Lepäilevä kissa huomaa kärpäsen, ja tästä seuraa täydellinen toimintapläjäys.

Wolverine-hahmon ylivertaisuus perustuu Marvelin sarjakuvissa hänen normaalia tehokkaampaan paranemiskykyyn ja herkkiin aisteihin. Lisäksi supersankarilla on adamantium-metallilla päällystetty luusto ja noin 30 senttimetriä pitkät kynnet.