Tältä Angelina Jolie näyttää Pahattarena

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja Angelina Jolie lukeutuvat maailman tunnetuimpiin näyttelijäpariskuntiin. Läpimurtonsa elokuvissa Vuosi nuoruudestani, Puhallettu 60 sekunnissa ja Lara Croft: Tomb Raider tehnyt näyttelijätär nähdään seuraavaksi valkokankaalla Maleficent-elokuvassa.

YouTube
YouTube

Kesällä 2014 ensi-iltansa saava Maleficent kertoo Prinsessa Ruususen tarinan Pahattaren näkökulmasta. Angelina Jolie näyttelee elokuvan pääroolia, legendaarista Disney-pahista. Nyt elokuvasta on julkaistu uusi traileri, jonka perusteella Angelina Jolie on läpikäynyt hieman muodonmuutosta roolia varten – hänen poskiluitaan on nimittäin korostettu runsaan maskeerauksen avulla.

Angelina Jolie nousi otsikoihin viime vuonna vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.