Uskomaton extreme-pizzakuski – heitti annoksen kolmanteen kerrokseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äsken pizzakuskien unelmapäivästä, kun he joutuivat piilokameran kohteeksi. Heidän kotiinkuljetusreissu muuttui upeaksi kohtaamiseksi, kun vastassa olikin innokkaita neitokaisia rinnat paljaina.

YouTube
YouTube

Nyt näemme hieman toisenlaisen pizzalähetin, joka on keksinyt nopeamman tavan toimittaa ruoat perille. Pizzaa kotiinkuljetuksella toimittava mies nimittäin heittää pizzalaatikon etupihalta kerrostalon kolmanteen kerrokseen, jossa odottaa asiakas ikkunan ääressä.

Asiakas nappaa ruokalähetyksen ilmasta kiinni ja hetken kuluttua nähdään, kuinka kuljettaja ottaa vastavuoroisesti asiakkaan alas heittämät rahat kiinni. Keino on nopea ja nerokas, mutta vaarana on ruoan leviäminen ympäri etupihaa.

Video on kuvattu vastapäisestä talosta ja kuvaaja naureskelee pizzakuljettajan upealle suoritukselle. Kerroimme taannoin Domino’s Pizza -nimisen yrityksen kokeilukampanjasta, jossa ruoka toimitetaan kotiovelle radio-ohjattavan helikopterin avulla. The DomiCopter-nimeä kantava vekotin kuljettaa pizzat käyttäjälleen nopeasti ja ilmojen halki.